Πυρά ΝΔ κατά Παπαδημούλη μετά από tweet για ναυάγιο στην Πύλο: Εργαλειοποιεί την τραγωδία, διασύρει τη χώρα

 Πυρά ΝΔ κατά Παπαδημούλη μετά από tweet για ναυάγιο στην Πύλο: Εργαλειοποιεί την τραγωδία, διασύρει τη χώρα

Πυρά κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπολύει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης με αφορμή αναρτήσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ναυάγιο στην Πύλο.

Ο κ. Μαρινάκης τονίζει πως «ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν για ακόμα μια φορά να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας» και συνεχίζει:

«Την ώρα που οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δίνουν σκληρό αγώνα στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διασύρει διεθνώς την χώρα μας επιρρίπτοντας στο Λιμενικό “ευθύνες στη διάσωση”».

«Δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου που συντάραξε την ελληνική κοινωνία. Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών που θέτουν σε κίνδυνο απελπισμένους ανθρώπους, αλλά στοχοποιεί τους διασώστες. Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από μια συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική, την οποία η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει σταθερά» καταλήγει ο κ. ΜΑρινάκης.

Οι αναρτήσεις Παπαδημούλη που προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ

Νωρίτερα, ο κ.Παπαδημούλης, είχε υποστηρίξει στο αρχικό του tweet:

Tweet Δημήτρη Παπαδημούλη
Tweet Δημήτρη Παπαδημούλη

Στη συνέχεια δημοσίευσε δεύτερο tweet:

Σχετικά Άρθρα