ΣΥΡΙΖΑ: Επιτέλους, έστω και αργά, ανακάλυψαν τα θετικά σποτ

 ΣΥΡΙΖΑ: Επιτέλους, έστω και αργά, ανακάλυψαν τα θετικά σποτ

Ένα από τα τελευταία σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου) δείχνει ένα “γκάλοπ δρόμου” στο οποίο νέοι πολίτες ρωτούνται ποιά κυβέρνηση θέσπισε την δωρεάν μετακίνηση ανέργων με τα μέσα μαζική μεταφοράς και την ελεύθερη πρόσβαση ανασφάλιστων στο ΕΣΥ. Στο σποτ εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να παρακολουθεί τις απαντήσεις και να χαμογελά -μάλλον πικρά- για τις λανθασμένες απαντήσεις. Διότι οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες πιστώνουν τα δύο αυτά φιλολαϊκά μέτρα στην… κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το σποτ αποσκοπεί στην ανάδειξη των θετικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί μία θετική και αναγκαία επικοινωνιακή ενέργεια. Μόνο που έρχεται κατόπιν …(όχι εορτής) συντριβής. Στην μακρά προεκλογική περίοδο για την 21η Μαϊου, το επικοινωνιακό τιμ της Κουμουνδούρου “βομβάρδισε” με αρνητικά σποτ για την διακυβέρνηση της Ν.Δ, σχεδόν κανένα δεν είχε θετικό πρόσημο που θα προβάλλει τα θετικά της περιόδου 2015-19.

Γι αυτό το πολύ σοβαρό σφάλμα που επισωρρεύτηκε στην καταστροφική στρατηγική της απλής αναλογικής και σε πολλά άλλα, ποιος λογοδότησε; Έπρεπε να ενσωματωθεί ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης και κάποιοι “επαγγελματίες” της επικοινωνίας για να γίνει αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

Δικαιολογημένο το πικρό χαμόγελο Τσίπρα στο συγκεκριμένο σποτ που ανέβηκε στο TikTok, αλλά θα έπρεπε να κρύβονται κάποιοι στην Κουμουνδούρου για την “αυτοκτονική” καμπάνια της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης. Ίσως θα έπρεπε να είναι στα σπίτια τους…

Σχετικά Άρθρα