Στεφανίδου για Πύλο: “Πήγαν εκεί 10 ασθενοφόρα, αν κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο που θα βρεθεί;” – Σάλος με τις δηλώσεις (vid)

 Στεφανίδου για Πύλο: “Πήγαν εκεί 10 ασθενοφόρα, αν κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο που θα βρεθεί;” – Σάλος με τις δηλώσεις (vid)

Η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αναφορικά με πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια αδιανόητη δήλωση μέσα από την εκπομπή της καθώς εξέφρασε… «ανησυχίες» για τον αριθμό των ασθενοφόρων που έφτασαν στο σημείο για να συνδράμουν στη διαχείριση του εφιάλτη που ζούσαν από το πρωί οι άνθρωποι που διασώθηκαν.

Οι δηλώσεις της Στεφανίδου που προκάλεσαν σάλο και οργή:

«…γίνεται εκμετάλλευση αυτών των ψυχών, που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο και την κακοκαιρία, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια, επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Και λέω “επιβαρύνοντας” γιατί προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρο για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;», ανέφερε η παρουσιάστρια

Οργισμένες αντιδράσεις στο twitter:

Σχετικά Άρθρα