Λαμία: Τρομακτικό βίντεο με μηχανάκι που χτυπά και εγκαταλείπει 5χρονο

 Λαμία: Τρομακτικό βίντεο με μηχανάκι που χτυπά και εγκαταλείπει 5χρονο

Τροχαίο με θύμα ένα πεντάχρονο παιδάκι κατέγραψε κάμερα σε οικισμό Ρομά στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ειδικότερα, οδηγός δικύκλου, που κινούνταν στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδάκι στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ρομά, Βαλάντη Χαλιλόπουλο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά χτύπησε δύο φορές το παιδί, τη μία με το πόδι και έφυγε από το σημείο.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του πεντάχρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Σημειώνεται πως από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα