Ξεσπά θύμα βιασμού του 63χρονου παιδόφιλου – “Εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή”

 Ξεσπά θύμα βιασμού του 63χρονου παιδόφιλου – “Εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή”

Θύμα βιασμού από τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια, έπειτα από παγίδα που του έστησε ο πατέρας μιας 14χρονης στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα, έπεσε το 1998 μία γυναίκα, τότε 35 ετών. Η γυναίκα έψαχνε για δουλειά και είδε την αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για baby sitter. Έτσι πήγε στο σπίτι του αλλά διαπίστωσε «ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι».

«Κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν. Μετά από ημέρες με πήρε ο δικηγόρος του βιαστή μου και με κάλεσε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο γραφείο του εισαγγελέα για να δώσω κατάθεση» συνεχίζει.

«Στο μεταξύ με πήγαν και στον ιατροδικαστή, ο οποίος είδε ότι είχα πέσει θύμα κακοποίησης» λέει και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 63χρονου της έδωσε λεφτά, για να μην κάνει μήνυση στον γιο του. «Όταν βγήκα από το δικαστήριο, πήγε να μου δώσει λεφτά στο προαύλιο αλλά δεν τα δέχθηκα» λέει χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή»

Το θύμα του 63χρονου μίλησε και για το πώς ένιωσε όταν είδε ότι ο 63χρονος έστειλε χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο κορίτσι, προκειμένου να το κακοποιήσει. «Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να σαπίσει στη φυλακή και να μην ξαναδεί ποτέ το φως του κόσμου. Μπορεί να γίνει κάτι και να πεθάνει; Να του κοπούν τα χέρια, να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα» λέει εξοργισμένη.

Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση, αλλά μετά από λίγα χρόνια αφέθηκε ελεύθερος.

Πέταγε χαρτάκια με τον αριθμό του έξω από σχολείο

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής που έμενε παλιά ο 63χρονος, άφηνε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του έξω από το δημόσιο σχολείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο παιδόφιλος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του. «Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα. «Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα».

Σχετικά Άρθρα