Τσίπρας: Κατέθεσε στεφάνι στη προτομή του Σταύρου Καλλέργη και συνομίλησε με πολίτες (vid)

 Τσίπρας: Κατέθεσε στεφάνι στη προτομή του Σταύρου Καλλέργη και συνομίλησε με πολίτες (vid)

Στην Κρήτη περιοδεύει από σήμερα έως την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το δήμο Μυλοποτάμου, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σταύρου Καλλέργη ενώ ακολουθεί επίσκεψή του στα Ζωνιανά και στη συνέχεια στα Ανώγεια.

Οι κάτοικοι του Ρεθύμνου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι του φόρεσαν κρητικό μαντήλι και του είπαν μαντινάδες: «Πρόεδρε καλωσόρισες και μην το βάνεις κάτω, ό,τι γκρεμίζει η δεξιά θα χτίζομε απ’ τον πάτο»

Τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύουν οι Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιώς, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης, o υποψήφιος βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο Ανδρέας Ξανθός, Χρυσούλα Μανουσάκη και Βαρβάρα Κιαγιά και ο γραμματέας της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Αυγενάκης. Παρόντες είναι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φορείς της περιοχής καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου Θοδωρής Δουλουμπέκης.

Επίσκεψη στα Ζωνιανά

Εξαρχής οι κάτοικοι των Ζωνιανών απευθυνόμενοι προς τον Αλέξη Τσίπρα έλεγαν «καλωσόρισες στο χωριό μας». Μάλιστα, ένας νεαρός είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πρόεδρε μαζί σου μέχρι τέλους. Στα Ζωνιανά δεν περνάνε εκβιασμοί. Δεν μασάμε».

Παράλληλα, οι κάτοικοι τον κάλεσαν να μπουν μέσα στο μαγαζί, ώστε «να πιούμε ρακί».

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μία χειραψία και με τον «μικρότερο ψηφοφόρο του», όπως είπαν οι κάτοικοι.

Τσίπρας
Τσίπρας

Παράλληλα, ένας πολίτης είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δύο μαντινάδες. «Σήμερα από τα Ζωνιανά και από τον Ψηλορείτη, σας λέμε θα ξαναβαφτεί στα κόκκινα η Κρήτη» είπε ο κάτοικος των Ζωνιανών, αναφέροντας και μία δεύτερη μαντινάδα, καταχειροκροτούμενος «όλοι μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν και θα μείνει, για αλήθεια αξιοπρέπεια, δουλειά και δικαιοσύνη».

Τσίπρας
Τσίπρας
Τσίπρας

Σχετικά Άρθρα