Ποδοσφαιρική φιέστα για τον τελικό του Champions League σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

 Ποδοσφαιρική φιέστα για τον τελικό του Champions League σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

Ποδοσφαιρική φιέστα για τον τελικό του Champions League, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι

Μια ξεχωριστή βραδιά με ποδοσφαιρική δράση, εκπλήξεις και πολλά δώρα.

Μια μοναδική βραδιά Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έζησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Νάξου 4, στο Γαλάτσι, για να παρακολουθήσουν τον  μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η μονομαχία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, μετατράπηκε σε μια ποδοσφαιρική φιέστα, η οποία συνδύασε ιδανικά τη δράση με τη διασκέδαση.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι παρακολούθησαν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη, ενώ μουσική από DJ, γευστικά σνακ και εκπλήξεις μετέτρεψαν το κατάστημα ΟΠΑΠ στον απόλυτο αθλητικό και ψυχαγωγικό προορισμό. Οι πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, η οποία ανέδειξε τρεις τυχερούς που κέρδισαν δώρα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν και το OPAP Store App, η καινοτόμος εφαρμογή που αλλάζει την εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ και το παιχνίδι αποκτά μία νέα διάσταση.

Επιπλέον, οι πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

H εφαρμογή OPAP Store App

Δείτε πώς έζησαν οι φίλαθλοι τον μεγάλο τελικό του Champion League στο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι:

Εκπλήξεις για τους ποδοσφαιρόφιλους

Οι νικητές της κλήρωσης

Πέτρος Ταμπακόπουλος, Head of Retail Experience του ΟΠΑΠ, Γιάννης Θεοδοσίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, Γιώργος Σαμαράς, Head of Sales του ΟΠΑΠ, Αγάπη Γιαννακάκη, PR Manager του ΟΠΑΠ, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public & Media Relations Director του ΟΠΑΠ, Κωνσταντίνος Γκανής, Area Sales Manager του ΟΠΑΠ

Ενημέρωση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι