Κωνσταντοπούλου: Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν είναι ουρανοκατέβατος – Έχει δώσει το “αίμα” του για την Πλεύση Ελευθερίας

 Κωνσταντοπούλου: Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν είναι ουρανοκατέβατος – Έχει δώσει το “αίμα” του για την Πλεύση Ελευθερίας

Για τις καταγγελίες σχετικά με τις αλλαγές στης λίστες των ψηφοδελτίων της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε εκ νέου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ειδικότερα για την τοποθέτηση του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση.

«Το κίνημά μας παρουσιάζει μια μεγάλη άνοδο. Το βλέπουν τα κόμματα του συστήματος και τους τρομάζει. Ήταν προβλέψιμο ότι θα είχαμε μια επίθεση. Είμαστε το μόνο κίνημα στην Ελλάδα κι από τα λίγα στον κόσμο που μιλάμε για την αγάπη. Πάντα χτυπιέται η αγάπη. Δεν θα μας κάμψουν οι επιθέσεις. Έχω δώσει όλο μου το είναι για τον κόσμο. Τους υπερασπίζομαι και το βιώνει», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο OPEN και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που καταγγέλλουν δεν έχουν σχέση με την Πλεύση Ελευθερίας. Εφαρμόσαμε την πολιτική της ανοιχτής πόρτας. Οι 2 κυρίες δεν ανακοίνωσαν ποτέ ότι είναι υποψήφιες. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτή η επίθεση δεν έχει χαρακτηριστικά μιας πηγαίας αντίδρασης. Όταν στις 25 Μαΐου εξηγούσα πώς θα γίνουν οι λίστες, ενώ γνώριζαν, θα είχε αντιδράσει από τότε. Δεν θα περίμεναν να το κάνουν τώρα.

Κάποιοι άνθρωποι έδειξαν τι θα έκαναν αν ήταν σε Κοινοβουλευτική Ομάδα. Όταν συγκροτείται μια ΚΟ, έχω την ευθύνη, πρέπει να δείξει τα δείγματα γραφής του κόμματος. Θα κληθεί να ανταποκριθεί σε υψηλά καθήκοντα. Βεβαίως και έχω την ευθύνη οι άνθρωποι που θα μπουν να μην πάνε σε άλλα κόμματα. Επέλεξα ανθρώπους που δεν θα προδώσουν τους πολίτες. Σε θέσεις ευθύνης και εξουσίας πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι που δεν αγαπούν την εξουσία».

Για την τοποθέτηση του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση, σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε: «Δεν υπάρχει προσωπικό κίνητρο. Έχει δώσει το «αίμα» του για το κίνημα. Δεν βολεύτηκα σε καμιά καρέκλα, δεν βόλεψαν κανέναν. Ποτέ δεν γαντζώθηκα σε καρέκλες. Το κίνημα χτυπιέται απ’ όλους, χρησιμοποιώντας ακόμα και τα συνθήματα μας. Δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι ο συνιδρυτής της Πλεύσης, έχει εμπνευστεί τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες. Δεν είναι κάποιος που έρχεται ουρανοκατέβατος. Οι περισσότεροι υποψήφιοι μου ζήτησαν να είναι «παρών» στα ψηφοδέλτια».

Σχετικά Άρθρα