Ραγκούσης σε Μπακογιάννη: “Να ζητήσετε συγγνώμη για όσα είπατε στη Ροδόπη”

 Ραγκούσης σε Μπακογιάννη: “Να ζητήσετε συγγνώμη για όσα είπατε στη Ροδόπη”

Στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ήταν στο πάνελ με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άσκησε δριμεία κριτική στο «γαλάζιο» στέλεχος, ενώ επανέλαβε τρεις φορές ότι όλοι αυτοί οι εκβιασμοί, είναι αποτελέσματα του πόσο αδίστακτους και επικίνδυνους αλαζόνες τους έχει κάνει το αποτέλεσμα του Μαΐου και δείχνουν πώς θα κυβερνήσουν και πώς θα αντιμετωπίσουν όλες τις κατηγορίες πολιτών εάν παραμείνουν παντοδύναμοι και μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Την προκάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και να κάνει την αυτοκριτική της για το δημόσιο εκβιασμό και τις απειλές που διατύπωσε, ενώ όταν ισχυρίστηκε ότι δε γίνεται εκβιασμός δημόσια και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της αντέταξε ότι μπροστά στις κάμερες έκανε τον εκβιασμό για να μεταδοθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε κάθε σπίτι μουσουλμάνου Ελληνα πολίτη.

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης ρώτησε ευθέως την κ. Μπακογιάννη εάν ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φερχάτ είναι πράκτορας των Τούρκων και είπε όχι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι όλες τις προβοκάτσιες εναντίον των βουλευτών, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους κάνουν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας νομός δε βάφτηκε κι αυτός μπλε.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη

«Μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση πιστεύω πως είχαμε με την κ.Ντόρα Μπακογιάννη, σήμερα το πρωί στον Ant1 και στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη.

Τα βασικά σημεία νομίζω πως είναι τα ακόλουθα:

Οι εκβιασμοί και οι απειλές σε Έλληνες πολίτες του τύπου «θα δείτε τι θα πάθετε αν δεν μας ψηφίσετε», είναι αποτέλεσμα του πόσο αδίστακτους και επικίνδυνους αλαζόνες τους έχει κάνει το αποτέλεσμα του Μαΐου.

Δείχνουν πως θα κυβερνήσουν και πως θα αντιμετωπίσουν όλες τις κατηγορίες πολιτών εάν παραμείνουν παντοδύναμοι και μετά τις εκλογές του Ιουνίου. Γι αυτό πρέπει να υπάρχει ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την προκάλεσα να ζητήσει συγγνώμη και να κάνει την αυτοκριτική της για το δημόσιο εκβιασμό και τις απειλές που διατύπωσε ως κλιμάκιο ΝΔ. Αρνήθηκε. Άρα της είπα ότι συνεχίζει και επαναλαμβάνει τον ίδιο δημόσιο εκβιασμό.

Όταν ισχυρίστηκε ότι δε γίνεται εκβιασμός δημόσια και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της αντέταξα ότι μπροστά στις κάμερες έκανε τον εκβιασμό για να μεταδοθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε κάθε σπίτι μουσουλμάνου έλληνα πολίτη.

Την ρώτησα ευθέως εάν ισχυρίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φερχάτ είναι πράκτορας των Τούρκων και βεβαίως δεν είπε ναι.

Τελικά παραδέχτηκε, γιατί στην αρχή το αρνείτο, ότι πράγματι ο Ερντογάν εδώ μίλησε για μουσουλμανική μειονότητα κι όχι για Τουρκική μειονότητα, κάτι που εγώ είπα ότι είναι η μεγάλη συμβολή του Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση της εθνικής ενότητας στη Θράκη.

Είπα ότι όλες τις προβοκάτσιες εναντίον των βουλευτών, τις απειλές και τους εκβιασμούς προς τους ψηφοφόρους της Θράκης, τις κάνουν γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας νομός δε βάφτηκε κι αυτός μπλε. Βάζουν πάνω από το εθνικό συμφέρον της εθνικής ενότητας στη Θράκη, το φθηνό προεκλογικό τους συμφέρον, για 5 ψήφους παραπάνω.

Της ζήτησα να πει δημόσια εάν θα ασκήσουν διαφορετικές πολιτικές στους μουσουλμάνους της Θράκης σε περίπτωση που ο ΣυΡιζΑ-ΠΣ κερδίσει και στις εκλογές του Ιουνίου στη Ροδόπη.

Αναγκάστηκε να πει πως όχι, δεν θα ασκήσουν διαφορετική πολιτική αν κερδίσει ο ΣυΡιζΑ-ΠΣ.

Άρα της είπα ότι όχι μόνο τους εκβιάζετε και τους απειλείτε αλλά και τους λέτε ψέματα ότι κάτι θα πάθουν αν δεν σας ψηφίσουν».

Σχετικά Άρθρα