Μάντσεστερ Σίτι: Εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη ο πατέρας του Μαρέσκα

 Μάντσεστερ Σίτι: Εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη ο πατέρας του Μαρέσκα

Ένα απροσδόκητο συμβάν μετρίασε τη χαρά στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι μετά την κατάκτηση του Champions League.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, αγνοούνται τα ίχνη του πατέρα του Έντσο Μαρέσκα, του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν βοηθού του προπονητή των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην τουρκική αστυνομία.

Ειδικότερα, ο πατέρας του Έντσο Μαρέσκα έδωσε το «παρών» χθες, Σάββατο (10/6) στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ.

Σύμφωνα όμως με όσα μεταδίδει η «Corriere della Sera», ο άνδρας έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες, με τις τουρκικές Αρχές να έχουν αναλάβει δράση και να ερευνούν για τον εντοπισμό του, με τον γιο του να ζει ώρες αγωνίας λίγο μετά την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έντσο Μαρέσκα ανήκει από το 2020 στο τεχνικό επιτελείο του Γκουαρντιόλα και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Πάρμα στη Serie B, επέστρεψε στο Μάντσεστερ. Τη σεζόν 2009/10 είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα