Θεσσαλονίκη: Τουρίστρια έπαθε κρίση επιληψίας και προσπάθησαν να της κλέψουν το κινητό

 Θεσσαλονίκη: Τουρίστρια έπαθε κρίση επιληψίας και προσπάθησαν να της κλέψουν το κινητό

Τουρίστρια που έπαθε επιληπτικό επεισόδιο σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να κλέψει ένας δράστης ο οποίος συνελήφθη. Συγκεκριμένα, η τουρίστρια η οποία βρίσκεται στη χώρα μας πραγματοποιώντας τις διακοπές της συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, έπαθε επιληπτικό επεισόδιο στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Τσιμισκή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο τουΕΚΑΒ και να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, την ώρα που ο σύζυγός της προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τους δικυκλιστές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο,επιτήδειος που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση επιχείρησε να κλέψει το κινητό της γυναίκας, αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός τόσο από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, όσο και από τους αστυνομικούς που έσπευσαν σε βοήθεια της γυναίκας.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν, ενώ η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο.