ΣΥΡΙΖΑ για Πνευματικό: Προσχηματική η συγγνώμη – Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα

 ΣΥΡΙΖΑ για Πνευματικό: Προσχηματική η συγγνώμη – Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα

Προσχηματική χαρακτηρίζει τη συγγνώμη του Σπύρου Πνευματικού που απέδωσε σε παρερμηνεία τη δήλωσή του για διαλογή ασθενών, ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου ο υποψήφιος της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ.

«Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης επισκεπτόταν προεκλογικά τον Άγιο Σάββα, ο κ. Πνευματικός μιλούσε για επιλογή καρκινοπαθών ασθενών που θα μείνουν στη ζωή στη βάση του κόστους θεραπείας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η ανατριχιαστική του δήλωση δεν απασχόλησε καθόλου τη Νέα Δημοκρατία, γιατί απλά επιβεβαίωσε την αντίληψη που έχει για το ΕΣΥ: Συρρίκνωση και μείωση δαπανών σε βάρος της δημόσιας περίθαλψης και των φορολογουμένων».

«Αφού πέρασε μισή μέρα όπου ο κ. Πνευματικός προκάλεσε πόνο, θυμό και φόβο σε ασθενείς και τις οικογένειές τους, βγήκε να ζητήσει μια προσχηματική συγνώμη, μήπως και καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών.

Κατά τα άλλα συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τελικά η έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης τρομάζει περισσότερο από την ίδια τη δήλωσή του», καταλήγει.