Κορυδαλλός: Είχαν και υποστηρικτική ομάδα οι εκτελεστές

 Κορυδαλλός: Είχαν και υποστηρικτική ομάδα οι εκτελεστές

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου σε δύο άνδρες, στον Κορυδαλλό χθες βράδυ, πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές.

Οι έμπειροι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης βλέπουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στον χώρο της νύχτας πίσω από την διπλή δολοφονική επίθεση.

Το παρελθόν των δύο θυμάτων, αλλά και ο τρόπος δράσης των εκτελεστών που προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, παραπέμπουν σε μαφιόζικη εκτέλεση και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ, στην οδό Σοφίας Βέμπο. Τα δύο θύματα, 37 και 48 ετών, επέβαιναν σε ένα θωρακισμένο τζιπ και μόλις είχαν φτάσει έξω από το σπίτι τους, όταν εμφανίστηκαν οι δράστες, που τους «γάζωσαν» με δύο διαφορετικά πολεμικά όπλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του, ο οποίος είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει την χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ, και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής.

Ο πρώτος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο και ο δεύτερος δίπλα, μέσα στο γκαράζ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν περισσότερους από 45 κάλυκες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, αριθμός που αποκαλύπτει την πρόθεση των δραστών να μην αφήσουν κανένα περιθώριο επιβίωσης στα δύο θύματά τους.

Μετά την διπλή εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή. Μετακινήθηκαν στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου έβαλαν φωτιά στο όχημα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα