Αμπατιέλος (ΚΚΕ): “Χαστούκι” στα κοστολογημένα προγράμματα οι νεκροί

 Αμπατιέλος (ΚΚΕ): “Χαστούκι” στα κοστολογημένα προγράμματα οι νεκροί

«Χαστούκι» στα περί κοστολογημένων προγραμμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι οι νεκροί χωρίς ασθενοφόρο σε Κω και Νέα Μάκρη, η υγεία και η ζωή δεν είναι κόστος, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο «MEGA».

Σημείωσε ότι σε ολόκληρο τον Πειραιά υπάρχουν μέρες που είναι διαθέσιμο ένα ασθενοφόρο, ανέφερε και υπογράμμισε ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έχουν ευθύνη για αυτή την κατάσταση, που έκλεισαν το Νοσοκομείο Λοιμωδών και δεν έφτιαξαν δημόσιο νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική, αλλά έφτιαξαν νοσοκομείο ΑΕ στη Σαντορίνη! 

Όσο για το Ταμείο Ανάκαμψης, που ευαγγελίζονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Αμπατιέλος τόνισε ότι πουθενά δεν γράφει για την Υγεία παρά μόνο πώς θα μοιραστεί νέο πακέτο δισ. ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους. 

Μόνο το ΚΚΕ είναι το αντίπαλο δέος απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι συμπολίτευση-αντιπολίτευση, σημείωσε.

Αναφέρθηκε στη Ναυπηγοεπισκευστική Ζώνη Περάματος και στον νεκρό εργάτη, υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους είναι ένα βήμα πριν γίνει υποχρεωτική η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και με μέτρα προστασίας των εργατών, που δεν είχαν κάνει υποχρεωτική ούτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα