Project Blueprint: Το “χρυσό” πρόγραμμα αιώνιας νεότητας του μεγιστάνα Bryan Johnson

 Project Blueprint: Το “χρυσό” πρόγραμμα αιώνιας νεότητας του μεγιστάνα Bryan Johnson

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Bryan Johnson έχει μια ομάδα περισσότερων από 30  γιατρών  που  μετράει τακτικά το αίμα, την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, τα αιμοφόρα αγγεία και τη σεξουαλική του υγεία.

Καταβροχθίζει 80 βιταμίνες και μέταλλα την ημέρα, τρώει 70 λίβρες πολτοποιημένων λαχανικών το μήνα και πέφτει για ύπνο ακριβώς στις 8.30 μ.μ. κάθε βράδυ. Έχει τραβήξει περισσότερες από 33.000 εικόνες από το εσωτερικό του εντέρου του.

Στόχος του Bryan είναι να γίνει βιολογικά 18 ετών ξανά. Τρώει αυστηρά 1.977 θερμίδες – συμπεριλαμβανομένων γάλακτος αμυγδάλου, καρυδιών, λιναρόσπορου και μούρων – γυμνάζεται τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα και, δύο χρόνια μετά το πείραμα αντιγήρανσης, ισχυρίζεται ότι έχει πλέον την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Ο Bryan, 45 ετών, μεγιστάνας της τεχνολογίας πούλησε την επιχείρησή του Braintree Venmo  στην  PayPal  για  800 εκατομμύρια δολάρια πριν από σχεδόν δέκα χρόνια. Και τώρα με στόχο να μείνει για πάντα νέος, ξοδεύει το εξωφρενικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο στην προσπάθειά του για αιώνια νεότητα, που ονομάστηκε «Project Blueprint».

Σχετικά Άρθρα