Γιάννης Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής

 Γιάννης Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο αγωνιστής της Αριστεράς και πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου. Ο Γιάννης Βασιλείου ήταν μία σπουδαία μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εκλεγόταν για χρόνια στην Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

“Υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Δυτική Αττική. Ξεχώριζε για την σεμνότητα του, ήταν αποτελεσματικός, διέθετε υψηλό ήθος και ήταν πάντα, ακόμη και στα δύσκολα, ψύχραιμος και ενωτικός”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παράλληλα, συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής.

Αναλυτικά:

“Ισόβιος αγωνιστής, σεμνός, εργατικός, ανθρώπινος και πάντα στη μεριά αυτών που δεν είχαν φωνή. Ταυτόχρονα μια σπουδαία μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αριστεράς, ένας σημαντικός άντρας της τοπικής μας κοινωνίας.

Αποχαιρετούμε το φίλο, σύντροφο και συνοδοιπόρο δεκαετιών Γιάννη Βασιλείου. Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες που δώσαμε μαζί του, για την προσφορά του, για την ανιδιοτέλεια του και για το έργο του, ως αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής.

Θα τον έχουμε στις σκέψεις και στην καρδιά μας, σε κάθε μάχη που θα δίνουμε. Σε κάθε μας προσπάθεια να αλλάξουμε τη ζωή μας, τον τόπο μας, το μέλλον μας στη Δυτική Αττική που αγάπησε και υπηρέτησε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του φίλου και συντρόφου μας, Γιάννη Βασιλείου”.

Σχετικά Άρθρα