Δολοφονία Καβάλα: Το σημείο που βρέθηκε η 68χρονη – Νέα αυτοψία ιατροδικαστή

 Δολοφονία Καβάλα: Το σημείο που βρέθηκε η 68χρονη – Νέα αυτοψία ιατροδικαστή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι Καβάλας, ο οποίος μέχρι στιγμής αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. Η άτυχη γυναίκα, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, εντοπίστηκε νεκρή πολύ κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, από τον ανιψιό της το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Ιουνίου.

Αρχικά ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, αλλά έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως παράλληλα με τις καταθέσεις που συλλέγονται – κυρίως – από στενά συγγενικά της πρόσωπα, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση θανάτου, ερευνάται και το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από κάποιο ζώο και όχι από άνθρωπο που θέλησε να της στερήσει τη ζωή.

Για αυτόν τον λόγο, οι Αρχές προχώρησαν σήμερα σε νέα έρευνα και αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη, παρουσία του ιατροδικαστή, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλέξουν στοιχεία που θα ρίξουν περισσότερο “φως” στην υπόθεση θανάτου και θα ξεκαθαριστεί εάν πράγματι πρόκειται για δολοφονία, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Παράλληλα, σήμερα Κυριακή (4/6), βρέθηκε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας:

Σχετικά Άρθρα