Θανατηφόρο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Αυτοκίνητο σκότωσε πεζό αστυνομικό που κατέγραφε άλλο τροχαίο

 Θανατηφόρο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Αυτοκίνητο σκότωσε πεζό αστυνομικό που κατέγραφε άλλο τροχαίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέα τραγωδία με παράσυρση πεζού στην Κατεχάκη. Νεκρός ένας αστυνομικός.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν πάει στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Λίγα λεπτά αργότερα, διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο τόπο του τροχαίου όπου βρήκαν τον αστυνομικό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά ο αστυνομικός κατάληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν περί τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης (1/6), όταν ο αστυνομικός έφτασε στη λεωφόρο Κατεχάκη -λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού- στο ρεύμα προς την Ηλιούπολη, προκειμένου να επιληφθεί ενός άλλου τροχαίου που είχε συμβεί νωρίτερα. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που πιθανότατα θα έβγαινε στην έξοδο για την Καισαριανή (σ.α. στην Καλοπούλα), χτύπησε τον 43χρονο αστυνομικό και τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο 401ΓΣΝΑ, καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/6) κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα