Μητσοτάκης: Εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας

 Μητσοτάκης: Εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας

Στο Λουτράκι και στην Κόρινθο περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του σε συγκεντρωμένους πολίτες στο κέντρο της Κορίνθου επισήμανε πως «ο στόχος είναι συγκεκριμένος και δεν είναι άλλος από την αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου» και ανανέωσε το ραντεβού του, όπως σημείωσε, για μετά τις εκλογές «για να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «εμείς δεν μιλάμε για τα έργα μας, μιλάμε με τα έργα μας. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τους πολιτικούς μας αντιπάλους»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέθηκε τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τη φορολογική τους πολιτική, τονίζοντας ότι «στόχος της ΝΔ είναι να αυξηθούν οι μισθοί για όλους, αλλά και να μειωθούν περαιτέρω οι φόροι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος οριστικά μέσα στην τετραετία».

Αναφέρθηκε και στα κοινωνικά ζητήματα, επισημαίνοντας το θέμα της υπογεννητικότητας και τονίζοντας πως «πρέπει και θα το κάνουμε, να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια»

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Λουτράκι, όπου περπάτησε στον κεντρικό δρόμο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και παραθεριστές.

Σχετικά Άρθρα