Κολωνός: Ο “Μιχάλης” πίεζε τη 12χρονη να βάλει και την αδελφή της στο κύκλωμα – Έταζε… “κοινωνική ανέλιξη”

 Κολωνός: Ο “Μιχάλης” πίεζε τη 12χρονη να βάλει και την αδελφή της στο κύκλωμα – Έταζε… “κοινωνική ανέλιξη”

Μορφή καταιγίδας παίρνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν την Παρασκευή (2/6) οι επτά συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης. Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης στον Κολωνό, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, τόσο περισσότερα αποτρόπαια γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, νέα στοιχεία έρχονται για τον ρόλο-κλειδί του υποτιθέμενου «Μιχάλη» στην υπόθεση.

Όπως αναφέρθηκε, εκτός από το να ικανοποιήσει τις δικές του αρρωστημένες ορέξεις, ο συνταξιούχος ναυτικός με ανήλικη κόρη έταζε στη 12χρονη μεγάλη ζωή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του καναλιού, ο «Μιχάλης» έλεγε στη μικρή ότι ήθελε να την πασάρει σε ευκατάστατους πελάτες και ότι μπορεί να ανελιχθεί κοινωνικά μέσω των… επαφών του. Μάλιστα, φέρεται να προσπαθούσε να πείσει τη 12χρονη να προτείνει στη 19χρονη αδελφή της να μπει στο κύκλωμα.

Και δεν περιορίστηκε εκεί. Αναφέρθηκε ακόμη ότι της είπε να προτείνει κάτι ανάλογο και σε άλλα κορίτσια που γνώριζε.

Κολωνός: Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που ήθελε να διευρύνει τον… κύκλο των κοριτσιών μέσω της 12χρονης

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», από τον Πειραιά, ήταν ο όγδοος που συνελήφθη για την υπόθεση με τη 12χρονη στον Κολωνό, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από την αρμόδια ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό με ανήλικο παιδί, μια κόρη 5 ετών, και συζούσε με σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα του.

Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά, κάτι που δεν του είχε προκαλέσει έκπληξη, καθώς ήταν «σαν να το περίμενε».

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν από διαδικτυακά ίχνη (Instagram, κινητό).

Ο 57χρονος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μιχάλης Ιωάννου» στα social media. Έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής, ανάμεσα στους οποίους και εκείνος όπου φέρεται να εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι.

Σχετικά Άρθρα