Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά – Ποιοι στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του

 Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά – Ποιοι στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του

Έφτασε το τέλος της εποχής του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γάλλος στράικερ το πήρε απόφαση και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει απ’ τους Μερένχες. Μετά από 14 χρόνια παρουσίας στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ο 35χρονος Μπενζεμά δεν θα φοράει πια τα λευκά της Ρεάλ αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του. Έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2009 και μέχρι σήμερα μετράει 647 εμφανίσεις, 353 γκολ και 165 ασίστ.

Έχει σηκώσει πέντε Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα πρωταθλήματα, άλλα τόσα Super Cup Ευρώπης, τρία Κύπελλα και ισάριθμα εγχώρια Super Cup. Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει 30 γκολ και έχει δώσει έξι ασίστ σε 42 συμμετοχές. Ασύλληπτες επιδόσεις για έναν απ’ τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων. Σε ατομικό επίπεδο ξεχωρίζει η Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε φέτος.

Όλα δείχνουν ότι ο Μπενζεμά, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της Ρεάλ, έχει αποδεχτεί την πρόταση από… χρυσάφι των Σαουδαράβων, οι οποίοι του προσφέρουν 200 εκατ. ευρώ για μια διετία, ενώ θα διατηρήσει και τα δικαιώματα της εικόνας του. Η Αλ Ιτιχάντ, μια απ’ τις τρεις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας μαζί με την Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ, θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη ομάδα του.

Σχετικά Άρθρα