Αναγνωστόπουλος: Έκτακτη μεταγωγή στον Κορυδαλλό – Δεν θα δώσει πανελλήνιες

 Αναγνωστόπουλος: Έκτακτη μεταγωγή στον Κορυδαλλό – Δεν θα δώσει πανελλήνιες

Έκτακτη μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τις φυλακές Μαλανδρίνου στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζεται στο Εφετείο και ο ίδιος θα δώσει το «παρών». Η παρουσία του στην Αθήνα αύριο σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς είναι αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο που ετοιμαζόταν ήδη εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με το Star είχε ξεσηκώσει πολλές κουβέντες η απόφασή του να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Διέρρευσε, μάλιστα, ότι επιθυμία του ήταν να πετύχει στη Νομική.

Όμως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση, χωρίς να έχει αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει στο τέλος. Πανελλήνιες, πάντως, δε θα δώσει φέτος και μάλλον θα επιχειρήσει πάλι την επόμενη χρονιά.

Την Πέμπτη ο πιλότος θα ακούσει να καταθέτει και πάλι η γειτόνισσά του που ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρώτη ημέρα της κατάθεσή της ότι ήταν χειριστικός με την Καρολάιν.

Σχετικά Άρθρα