Τραγωδία στον Πύργο: Σε αυτό το αρδευτικό κανάλι βρέθηκε το άτυχο 2χρονο κοριτσάκι (vid)

 Τραγωδία στον Πύργο: Σε αυτό το αρδευτικό κανάλι βρέθηκε το άτυχο 2χρονο κοριτσάκι (vid)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες που ήταν σε εξέλιξη από χθες Δευτέρα, για τον εντοπισμό του δύο ετών κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί χθες στον Πύργο, καθώς εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ, στην περιοχή Καταραχίου.

Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο αρδευτικό κανάλι. Οι έρευνες είχαν ενταθεί σήμερα από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες.

Την αγωνία τους για την τύχη του δίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο εξέφρασαν χθες το απόγευμα συγγενείς της μικρής Παναγιώτας.

Σε αυτό το αρδευτικό κανάλι βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 2χρονης:

«Μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί»

Συντετριμμένη, με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του μόλις 2 χρονών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης από αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

«Είχε ζητήσει το μωρό γάλα. Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω η μικρή είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν την βρήκα. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους, δεν την είδανε. Μετά πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, ήρθε και αρχίσανε και ψάχνανε. Η μικρή δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν να κάνει μπάνιο, δεν ήξερε να κάνει κιόλας».

Σχετικά Άρθρα