Καταγγελία Νοτοπούλου για fake news εναντίον της – “Εμείς με την αλήθεια, αυτοί με το ψέμα”

 Καταγγελία Νοτοπούλου για fake news εναντίον της – “Εμείς με την αλήθεια, αυτοί με το ψέμα”

Για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό της κάνει λόγο η Κατερίνα Νοτοπούλου καταγγέλλοντας ότι «τα δεξιά τρολ του Διαδικτύου και των «Ομάδων» ακολούθησαν δυστυχώς έγκριτες εφημερίδες και ειδησεογραφικά site, τα οποία το αναπαράγουν άκριτα ως παραπολιτικό σχόλιο και μάλιστα χθεσινό!, την συγκεκριμένη φράση που ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 2019». «Έχουμε δει, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα να ανασύρονται και να διαστρεβλώνονται δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το μακρινό παρελθόν, στην προσπάθειά τους να κρύψουν αμαρτίες της περιόδου 2019-2023 και τις ευθύνες των στελεχών της ΝΔ, που διαχειρίζονται εξουσία.

Έχουμε δει να γίνεται δολοφονία χαρακτήρα και όχι πολιτική κριτική. Το έχω βιώσει προσωπικά σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό» τονίζει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νοτοπούλου για την άθλια επίθεση σε βάρος της.

«Εμείς με την πολιτική μας και την εναλλακτική μας πρόταση, αυτοί με την μονταζιέρα. Εμείς με την αλήθεια, αυτοί με το κακόγουστο ψέμα. Εμείς με τους πολλούς, για τους πολλούς και για το αύριο» σημειώνει με έμφαση η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

«Με την Αλήθεια

Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο από δεξιά τρολ μια δήλωσή μου περί «αρτιμελούς ΣΥΡΙΖΑ».

Παρουσιάζεται μάλιστα ως χθεσινή δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ενώ στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη φράση ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 2019!

Τα δεξιά τρολ του Διαδικτύου και των «Ομάδων» ακολούθησαν δυστυχώς έγκριτες εφημερίδες και ειδησεογραφικά site, τα οποία το αναπαράγουν άκριτα ως παραπολιτικό σχόλιο και μάλιστα χθεσινό!

Αξιοποιείται, δηλαδή το γεγονός της χρήσης μιας λέξης-μεταφορικά ή λανθασμένα- προ τετραετίας  και ανάγεται σε ευθεία προσωπική προσβολή εναντίον μου, με σαφή στόχευση.

Έχουμε δει, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα να ανασύρονται και να διαστρεβλώνονται δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το μακρινό παρελθόν, στην προσπάθειά τους να κρύψουν αμαρτίες της περιόδου 2019-2023 και τις ευθύνες των στελεχών της ΝΔ, που διαχειρίζονται εξουσία.

Έχουμε δει να γίνεται δολοφονία χαρακτήρα και όχι πολιτική κριτική. Το έχω βιώσει προσωπικά σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.

Προφανώς για κάποιους οι γυναίκες, πολύ περισσότερο οι νέες γυναίκες, δεν έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε με την πολιτική αν δεν καταγόμαστε από πολιτικό τζάκι ή από «κέντρο πιστοποιημένης αριστείας».

Σε πείσμα όλων αυτών, βρίσκομαι στην πολιτική, επειδή πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, επειδή πιστεύω ότι Μαζί με τους πολίτες μπορούμε να φέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα μας.

Με τη δύναμη που μου δίνει η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν χιλιάδες συμπολίτες μου με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου,  θα συνεχίσω να μάχομαι κάθε μέρα για τα δικαιώματά τους.

Οι μάχες που δίνουμε  για τη Θεσσαλονίκη, για τη χώρα, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,για την δημοκρατική παράταξη θα γίνουν ακόμη πιο δυνατές, ακόμη πιο αποτελεσματικές.
Σε αυτό τον αγώνα είμαστε ΜΑΖΙ.

Και ας προσπαθούν τα διάφορα «κέντρα» να παραπλανούν, να στρεβλώνουν, να αποπροσανατολίζουν, να προσβάλλουν, να ισοπεδώνουν.

Εμείς με την πολιτική μας και την εναλλακτική μας πρόταση, αυτοί με την μονταζιέρα.

Εμείς με την αλήθεια, αυτοί με το κακόγουστο ψέμα.

Εμείς με τους πολλούς, για τους πολλούς και για το αύριο».

Σχετικά Άρθρα