Bullying σε 7χρονη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το κορίτσι που βρέθηκε φιμωμένο

 Bullying σε 7χρονη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για το κορίτσι που βρέθηκε φιμωμένο

Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για το 7χρονο κοριτσάκι που την περασμένη εβδομάδα καταγγέλθηκε ότι την έδεσαν και την φίμωσαν μέσα στο σχολείο της. Ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια στο παιδί που το εξέτασε το βράδυ της 25ης Μαΐου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η ανήλικη ανέφερε ότι μεσημβρινές ώρες 25.05.2023 και ενώ βρισκόταν στο σχολείο άλλος  ανήλικος, άγνωστος σε αυτή, την οδήγησε στις τουαλέτες των αγοριών και ακολούθως της δέσμευσε το δεξί της χέρι στο πόμολο της πόρτας με κορδέλα, ενώ της τοποθέτησε και κολλητική ταινία στο στόμα .

Η ιατροδικαστική έκθεση που αποκάλυψε το Newpost.gr αναφέρει ότι στο παιδί εντοπίστηκε ταινιοειδής κάκωση η οποία αποτελείται από: Πολλαπλές παράλληλες μεταξύ τους εκδορές μήκους 6 εκατοστών και αυτή η ταινιοειδής κάκωση έχει πλάτος 3 εκατοστά περίπου. Οι εκδορές ξεκινούν από το αριστερό μάγουλο και καταλήγουν λαιμό του παιδιού από την αριστερή πλευρά.

Στο δεξί μάγουλο και κοντά στο στόμα έφερε μία καφέ κηλίδωση από απροσδιόριστης υφής υλικό.

Στο δεξιό της καρπό έχει ένα αποτύπωμα 0.5 εκατοστά πλάτος και 2 εκατοστά μήκος. Το κοριτσάκι επιπλέον φέρει εκχυμώσεις στο δεξί γόνατο.

Το ιατροδικαστικό συμπέρασμα είναι ότι: Οι ταινιοειδείς εκδορές έχουν προκληθεί από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή από αιχμηρή προεξοχή θλώντος οργάνου. Το αποτύπωμα στον δεξιό καρπό μπορεί να έχει προκληθεί από την πίεση ενός μαλακού υλικού. Οι κακώσεις είναι μερικών ωρών.

Οι καταθέσεις και η έρευνα των αρχών

Η υπόθεση της καταγγελίας του μικρού παιδιού ερευνάται από τις αρχές αλλά και από το Υπουργείο Παιδείας. Το κοριτσάκι έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, αναφέροντας συγκεκριμένα γεγονότα και το άγριο bullying που υποστηρίζει ότι δέχθηκε. Η καταγγελία αντιμετωπίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή ενώ ο ιατροδικαστής συνέστησε  το παιδί να μεταφερθεί και στο Νοσοκομείο Παίδων  για εξετάσεις.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η κόρη του είναι σοκαρισμένη. Ο ίδιος ειδοποιήθηκε από την μητέρα  για το τι είχε συμβεί στο δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου και πρόκειται να ακολουθήσει όπως είπε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να βρεθεί η άκρη του νήματος στην υπόθεση. Οι αρχές εξετάζουν όλες τις παραμέτρους σε αυτή την υπόθεση, δεδομένου ότι το κοριτσάκι έχει δεχθεί κακοποίηση.

Σχετικά Άρθρα