Ανάρτηση Ακρίτα για Τσαπανίδου και την επίθεση εναντίον της

 Ανάρτηση Ακρίτα για Τσαπανίδου και την επίθεση εναντίον της

Τη στήριξή της στην Πόπη Τσαπανίδου και στη χυδαία επίθεση που δέχτηκε για τη δημοσιογραφική της καριέρα, εκφράζει η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση στο Facebook.

«Τους υψηλούς μισθούς δεν τους πήρε η Πόπη για τα ωραία της τα μάτια, ούτε γιατί είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά. Έντιμα και με αξιοπρεπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχες και αξίες», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα, στην απάντηση της που έχει τύχει θερμής υποδοχής.

Ταυτόχρονα η ανάρτηση της Ε. Ακρίτα είναι και ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλληλεγγύης σε κάθε γυναίκα δίνοντας υπόσχεση πως… «Κι υπάρχουμε κι εμείς. Που στηρίζουμε και θα στηρίζουμε η μια την άλλη».

Αναλυτικά όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα για τον Πόπη Τσαπανίδου

«Παχυλούς μισθούς» λέει έπαιρνε η Πόπη Τσαπανίδου τόσα χρόνια στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση.

Και τής το χρεώνουν αυτό ως αρνητικό, οι ανόητοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι η τηλεόραση σε πληρώνει καλά όταν ‘τα φέρνεις’, για να το πω αγοραία.

Όταν είσαι άξιος επαγγελματίας, όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, όταν έχει θετική απήχηση αυτό που κάνεις.

Τους υψηλούς μισθούς δεν τους πήρε η Πόπη για τα ωραία της τα μάτια, ούτε γιατί είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Πληρώθηκε καλά γιατί δούλεψε σκληρά.

Έντιμα και με αξιοπρεπεια, μεγάλωσε ολομόναχη τρία παιδιά και τους έδωσε αρχες και αξίες.Χωριό είναι ο χώρος μας, γνωστά τα άπλυτα των παροικούντων. Η Πόπη δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα κι αυτό προφανώς ενοχλεί.

Υπάρχουν γυναίκες που ξεσκίζουν τις άλλες γυναίκες με λόγο κακοποιητικό και άκρως ρατσιστικό – προσωπικά το έχω υποστεί όσο λίγες.

Κι υπάρχουμε κι εμείς. Που στηρίζουμε και θα στηρίζουμε η μια την άλλη»