Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας του 11χρονου Μάριου – “Το παιδί δεν γυρίζει πίσω”

 Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας του 11χρονου Μάριου – “Το παιδί δεν γυρίζει πίσω”

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 11χρονου Μάριου, ο οποίος είχε σκοτωθεί στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα, στο Μενίδι. «Οι πληγές είναι ανοιχτές, δεν θα κλείσουν ποτέ. Η οικογένεια έχει διαλυθεί, κάνουμε μεγάλο αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας γιατί έχουμε ακόμα ένα παιδί και μας χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, δύο Ρομά είναι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του παιδιού. Αμφότεροι ήταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο του παιδιού, πυροβολούσαν στον αέρα και η αδέσποτη σφαίρα χτύπησε θανάσιμα τον 11χρονο Μάριο Σουλούκο.

«Εγώ το λέω από την πρώτη στιγμή το φωνάζω εδώ και πέντε χρόνια ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ένοχοι είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Θανάσης Σουλούκος, πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου. «Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και αυτό που με στεναχωρεί και με θυμώνει στην περιοχή είναι ότι συνεχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί συνεχόμενοι. Όλη νύχτα γλέντια μέχρι το πρωί, απόψε κάλεσα δύο φορές την αστυνομία. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει λύση θέλουμε λύση. Κάθε μέρα ακούγονται πυροβολισμοί. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Ο άτυχος πατέρας είπε επίσης ότι: «Δικαιοσύνη για μένα και την οικογένειά μου δεν υπάρχει. Το παιδί μας το έχουμε χάσει, δεν γυρίζει πίσω».

Σχετικά Άρθρα