Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Η πρώτη πρόβλεψη

 Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Η πρώτη πρόβλεψη

Με τοπικές βροχές και μπόρες θα κυλήσει ο καιρός και αυτή τη βδομάδα με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι από το πρωί της Τρίτης στα δυτικά και τα κεντρικά θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Ωστόσο, αστάθεια θα έχουμε στην κεντρική Μακεδονία, στα βόρεια της Θράκης, των Σποράδων αλλά και στα Δωδεκάνησα θα έχουμε τοπικά φαινόμενα.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε στο εσωτερικό της χώρας μπόρες και τοπικές καταιγίδες όπως και από τη Λέσβο μέχρι τα Δωδεκάνησα. Βροχές θα έχουμε σε Λάρισα και Εύβοια τοπικού φαινομένου και κυρίως στα ορεινά τμήματα. Το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει εκτός από την βόρεια και κεντρική ορεινή και ημι – ορεινή Ελλάδα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 26 βαθμούς στα κεντρικά, στους 23 στα νότια και από 21 έως 26 στα βόρεια.

Στην Αττική το μεσημέρι θα έχουμε κάποιες μπόρες στα ορεινά και η θερμοκρασία αναμένεται από 17 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε από το πρωί σύννεφα με φαινόμενα στα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία αναμένεται από 17 έως 24 βαθμούς.

Την Τετάρτη, θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι νέα αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά και ΒΔ Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη, η ίδια εικόνα με ήλιο το πρωί και το απόγευμα νέες μπόρες σε Πελοπόννησο και ΒΔ τμήματα της Ηπείρου.

Την Παρασκευή, θα έχουμε περισσότερα σύννεφα στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Πάντως τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος οι ενδείξεις είναι πολύ καλές όχι όμως για τις βόρειες περιοχές της χώρας κάτι που φανεί και τις επόμενες μέρες.

Σχετικά Άρθρα