Πάρτι ΜΗΧ-ΜΗΧ: Πάνω από 40 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο λόγο μέθης

 Πάρτι ΜΗΧ-ΜΗΧ: Πάνω από 40 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο λόγο μέθης

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν πάνω από 40 φοιτητές μετά το ξέφρενο μεθύσι τους στο πάρτι της σχολής τους. «Είχαμε τρία ασθενοφόρα -αυτά τα οποία βγαίνουν σε καθημερινή βάση- και κληθήκαμε να βάλουμε άλλα τόσα ασθενοφόρα» είπε ο Γιάννης Γούλας, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Κάτοικος του Βόλου που διασκέδασε στο πάρτι, έκανε λόγο για χιλιάδες κόσμου ενώ όπως είπε, κάποιοι κρέμονταν ακόμα και από τα δέντρα.

Οι διοργανωτές είχαν και τιμοκατάλογο, όπου το μπουκάλι κόστιζε 40 ευρώ, το ποτό 5 ευρώ και το σφηνάκι 2 ευρώ. Μάλιστα, οι διοργανωτές καταγγέλλουν στο Star και τον Άρη Λάμπο ότι άγνωστοι έβαλαν χέρι στις εισπράξεις της βραδιάς.

Άγνωστοι έβαλαν «χέρι» στο ταμείο

Ένας από τους διοργανωτές κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Άρη Λάμπο, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι έβαλαν «χέρι» στο ταμείο.

«Κατά τη μέτρηση των χρημάτων, μπούκαραν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες. Άρπαξαν τις εισπράξεις και χτύπησαν τον διοργανωτή. Ο συγκεκριμένος στάλθηκε στο νοσοκομείο αλλά είναι μια χαρά, έκανε απλά ράμματα» είπε ένας από τους διοργανωτές.

Η διοργάνωση γίνεται κάθε χρόνο και προσελκύει κόσμο από τις γύρω περιοχές, όπως η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα αλλά και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.