ΠΑΜΕ: Μεγάλη κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς 

 ΠΑΜΕ: Μεγάλη κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς 

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 12 και στις 2μμ το ΠΑΜΕ καλεί σε παρέμβαση στα funds cepal και dovalue.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, καλεί τα σωματεία, τους φορείς και τις γειτονιές της Αττικής να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τις επόμενες μέρες. Ιδιαίτερα καλούμε όλους τους οφειλέτες που έχουν δάνεια κόκκινα ή νιώθουν ότι τελικά δε θα καταφέρουν να τα αποπληρώσουν, να πυκνώσουν τις γραμμές των σωματείων, να έρθουν σε επικοινωνία με την επιτροπή. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, μόνο ο συλλογικός αγώνας μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού.

ΠΑΜΕ: Παρέμβαση για τους πλειστηριασμούς στις 31 Μαΐου

Η κινητοποίηση θα γίνει την Τετάρτη 31 Μάη στις 12 στην CEPAL στη Λεωφόρο Συγγρού, με ραντεβού στις 11:30πμ στο σταθμό του ΦΙΞ (πεζόδρομο Κουκακίου) και στις 2μμ στη dovalue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού. Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται και θα γιγαντωθεί. Οι πρωτοπόροι συνδικαλιστές, ο κάθε άνθρωπος που δεν ανέχεται την αδικία και τη βαρβαρότητα, να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στους βιοπαλαιστές, εργάτες και επαγγελματίες που γίνονται λεία στις ορέξεις των αρπακτικών, να δημιουργηθεί ένα τοίχος αποτροπής υφαρπαγής του δικαιώματος στην κατοικία. Το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα.

Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Αφού λοιπόν η αδικία έγινε νόμος, η αντίσταση είναι το καθήκον.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Σχετικά Άρθρα