Φοιτητική εστία Ζωγράφου: Έφοδος της ΕΛΑΣ και 5 συλλήψεις ανήλικων για εμπόριο ναρκωτικών

 Φοιτητική εστία Ζωγράφου: Έφοδος της ΕΛΑΣ και 5 συλλήψεις ανήλικων για εμπόριο ναρκωτικών

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην παλιά φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Συμμορία ανηλίκων είχε μετατρέψει κατειλημμένα δωμάτια σε ορμητήριο για εμπόριο ναρκωτικών. Πρόκειται για την παλιά φοιτητική εστία στην οποία η Αστυνομία είχε κάνει μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη κακοποιών πριν από περίπου ένα χρόνο .

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί πέντε ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών καθώς είχαν σπάσει τις πόρτες δωματίων της παλιάς φοιτητικής εστίας και εκεί έκρυβαν ποσότητες ναρκωτικών μέσα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και διακινούσαν τα ναρκωτικά σε όλη την Αθήνα

Οι συλληφθέντες ήθελαν να είναι οι διάδοχοι του «Έσκο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι συλληφθέντες της φοιτητικής εστίας ήθελαν να είναι η «διάδοχη» κατάσταση των τριών συμμοριών του επονομαζόμενου «Έσκο». Είχαν καταλάβει και αυτοί κάποια δωμάτια της φοιτητικής εστίας, τα οποία είχαν ως ορμητήριο για διάπραξη κλοπών και ληστειών, ενώ έκαναν και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σε ένα από τα δωμάτια που είχε καταλάβει ανήλικος συλληφθείς βρέθηκε και αποτύπωμα του ‘Έσκο”, που είχε διαμείνει και αυτός εκεί. Σε συνομιλίες τους έκαναν λόγο και για διακίνηση κοκαΐνης.