Bullying σε 7χρονη: “Την έσερναν στις τουαλέτες” – Μητέρα κατήγγειλε 2ο συμβάν στο ίδιο σχολείο

 Bullying σε 7χρονη: “Την έσερναν στις τουαλέτες” – Μητέρα κατήγγειλε 2ο συμβάν στο ίδιο σχολείο

«Το παιδί βρέθηκε δεμένο και με ταινία στο στόμα. Την τραβούσαν και την έσερναν στις τουαλέτες». Σε αυτά τα λόγια του πατέρα της 7χρονης, που βίωσε μια κατάσταση ακραίου bullying στο σχολείο της, συμπυκνώνεται το περιστατικό φρίκης. «Την οδήγησαν κάποια αγόρια μεγαλύτερης τάξης», λέει ακόμη ο πατέρας της μαθήτριας Α’ Δημοτικού, Νέου Ηρακλείου, στο Mega. 

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, το 7χρονο κοριτσάκι κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Έμεινε εκεί για πάνω από τέσσερις ώρες κι εξετάστηκε από έμπειρους αξιωματικούς και παιδοψυχολόγο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδάκι ρωτήθηκε 12 φορές για να περιγράψει όσα βίωσε.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και από αυτή προέκυψε πως υπάρχουν αχνά σημάδια στο πρόσωπο του παιδιού. Ακόμα, βρέθηκε ένα μικρό σημάδι στον καρπό της 7χρονης, το οποίο θα μπορούσε να έχει προκληθεί από λεπτό σκοινί.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο προτού ξεκινήσει το ολοήμερο. Η 7χρονη βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου. Η μνήμη της θολή. Το μόνο που ήθελε, μόλις κατάφεραν να τη λύσουν δύο φίλες της, ήταν να μιλήσει στη μητέρα της.

«Ήταν σε κατάσταση άσχημη. Είπε ”πάμε να σας πω κάτι που θέλω”» υπογράμμισε ο πατέρας του παιδιού.

Δεν πίστευε στα αυτιά της η μητέρα της 7χρονης, η οποία την πήρε από το χέρι και οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση για να υποβάλλουν μήνυση.

Ακόμη ένα περιστατικό bullying

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βίας που καταγγέλθηκε για το ίδιο σχολείο και μάλιστα για την ίδια τάξη. Μητέρα εξιστορεί πώς χθες το πρωί το δικό της παιδί έπεσε θύμα bullying.

«To παιδί, το πήρε ο πατέρας του από το σχολείο και μάθαμε ότι μία ομάδα μαθητών το είχε πιάσει και το έδερνε. Το πήγαμε στο ”Παίδων”, πονάει το χέρι του, έχει οίδημα στο χέρι του γιατί του δίνανε μπουνιές. Με τον γιο μου είχα συνέχεια, λόγω κιλών, με κοροϊδίες, οτιδήποτε, απλά δεν φαντάστηκα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», ανέφερε η μητέρα μαθητή.

Αν και η μητέρα είχε ενημερώσει επαναλειμμένως για τα περιστατικά bullying στο σχολείο, όπως λέει, τίποτα δεν είχε αλλάξει.

«Είναι φετινά, γιατί είναι πρώτη τάξη το παιδί. Είχα ενημερώσει πολλές φορές ότι παραπονιέται ότι το κοροϊδεύουν. Έχω μιλήσει με το σχολείο, έχω μιλήσει με την διευθύντρια, με την υποδιευθύντρια και εννοείται έχουμε ακολουθήσει όλη την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε, νομικά» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα