Διόρθωση από Αποστολάκη: “Και μια – δυο έδρες να λείπουν από τη ΝΔ, δεν θα τη στηρίξουμε”- Τι είχε πει χθες

 Διόρθωση από Αποστολάκη: “Και μια – δυο έδρες να λείπουν από τη ΝΔ, δεν θα τη στηρίξουμε”- Τι είχε πει χθες

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο απέκλεισε, σήμερα, η Μιλένα Αποστολάκη το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα βουλευτής επιχείρησε να διορθώσει την χθεσινή της δήλωση που άφηνε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας υπο προϋποθέσεις με τη Ν.Δ εάν δεν προκύπτει αυτοδυναμία. Η κατηγορηματική θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, όμως, την ανάγκασε σε μεταβολή της θέσης της.

«Κανένα ενδεχόμενο δεν υπάρχει να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ. Ήταν απόλυτος χθες ο πρόεδρος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Είναι σαφές ότι ακόμα κι αν λείπουν μία ή δύο έδρες, το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, χωρίς ίχνος δημαγωγικού λαϊκισμού», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα στη χώρα. Δεν υπήρξε αντιπολίτευση. Εμείς το λέγαμε ότι επί 4 χρόνια και ενώ είχαμε μια κυβέρνηση με πολύ σοβαρά προβλήματα… Φιλοδοξούμε να δώσουμε διέξοδο σε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, όπως φαίνεται, που δεν έχει έκφραση, δεν έχει πολιτική στέγη. Το ΠΑΣΟΚ έχει ως στόχο να επιστρέψει ως μια αξιόπιστη πλειοψηφική δύναμη που θα δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας. 20 μονάδες διαφορά είχαμε μόνο σε 2 περιπτώσεις. Το 1946 και το 1974. Είχε προηγηθεί εμφύλιος και η Χούντα».

Οι χθεσινές δηλώσεις