ΠΟΕΔΗΝ σε Κούγια: Δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους

 ΠΟΕΔΗΝ σε Κούγια: Δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο έργο και την προσφορά των υγειονομικών.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τριών νοσοκομείων, Καραμανδάνειο, Ρίο, Αγλαΐα Κυριακού, έχουν κατ’ επανάληψη βρεθεί στο στόχαστρο του κ. Κούγια. Τα δύο νοσοκομεία Καραμανδάνειο και Αγλαΐα Κυριακού είναι παιδιατρικά νοσοκομεία και το Ρίο Πανεπιστημιακό τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Η προσφορά τους τεράστια στο ΕΣΥ», τονίζει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση και προσθέτει:

«Σώζουν χιλιάδες ζωές ασθενών. Τα εμπιστεύονται οι ασθενείς και οι πολίτες.

Δεν περιμένουμε από τον κ. Κούγια να μας χειροκροτήσει.

Ούτε το θέλουμε. Εξάλλου από κανέναν δεν ζητάμε χειροκροτήματα.

Τη δουλειά μας κάνουμε με ευσυνειδησία και αυτοθυσία.

Το αποδείξαμε στη διάρκεια της πανδημίας».

«Δεν δεχόμαστε λοιπόν από κανέναν να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους. Ο κος Κούγιας απειλεί με μηνύσεις όταν κρίνει ότι θίγονται οι κατηγορούμενοι που υπερασπίζεται. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε με όλα αυτά που ακούμε από τον κ. Κούγια;», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Η δουλειά μας κ. Κούγια είναι να περιθάλπουμε ασθενείς και όχι να ανταλλάσσουμε μηνύσεις».

«Παράκληση προς πάσα κατεύθυνση. Σεβασμός από όλους στο έργο και την προσφορά των υγειονομικών. Με τέτοιες ύβρεις δημιουργείται ανασφάλεια στους ασθενείς που προσέρχονται στα νοσοκομεία.

Διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς ότι τα τρία νοσοκομεία, όπως και όλα τα νοσοκομεία της χώρας παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες υγείας», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σχετικά Άρθρα