Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για βιασμό 16χρονης από 28χρονο ράπερ

 Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για βιασμό 16χρονης από 28χρονο ράπερ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε ο 28χρονος γνωστός τράπερ ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης.

Ο 28χρονος ανέπτυξε μία σχέση συμπάθειας με την ανήλικη μέσω των social media και όταν συναντήθηκαν από κοντά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο την απομόνωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά, τον περασμένο Ιούνιο.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για την προστασίας της ανήλικης, η οποία ωστόσο δεν παρέστη αυτοπροσώπως αλλά μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου.

Η διαδικασία διεκόπη για να κληθεί να καταθέσει η βιολόγος της ΕΛ.ΑΣ., η οποία εξέτασε τα δείγματα DNA στα ρούχα της ανήλικης, ενώ θα κληθεί και η ίδια η παθούσα, παρουσία παιδοψυχολόγου, σε ειδική διαδικασία, εκτός δικαστικής αίθουρας.

Ο 28χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να λέει πως ό,τι έγινε έγινε με την συναίνεση της 16χρονης και σε καμία περίπτωση δεν ασκήθηκε βία.

Η μαθήτρια ξεκίνησε να επικοινωνεί με τον κατηγορούμενο μέσω Instagram και ο ράπερ φέρεται να την πίεζε να βρεθούν από κοντά, έτσι το απόγευμα της 7ης Ιουνίου την προσέγγισε, την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ανήλικης την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και ασφάλισε τις πόρτες ενώ την κακοποίησε σεξουαλικά, με τις πράξεις στις οποίες επιδόθηκε να περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του 28χρονου τράπερ αναφέρει σχετικά στην κάμερα του Alpha: «Είναι μία δύσκολη υπόθεση για το δικαστήριο καθώς δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό στοιχείο, δεν υπάρχουν σημάδια, μόλωπες, δεν έβγαλε ποτέ τα ρούχα της η κοπέλα. Αισιοδοξώ ότι η κρίση του δικαστηρίου θα πρέπει να είναι διαφορετική, αντί για την καταδίκη για την πράξη του βιασμού πρέπει να καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο Τάσος Τρελόπουλος, δικηγόρος της 16χρονης δηλώνει: «Τα ζητήματα βιασμού είναι πολύ ευαίσθητα και πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίζουμε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα διότι πολλές φορές οι βλάβες που επέρχονται από τον τρόπο διαχείρισης των συμβάντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες και από αυτήν που προκαλεί αυτό καθεαυτό το συμβάν. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρχει απλά ένα μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία, αλλά θα υπάρχει δυνατότητα να εμπεδωθεί ότι όταν λέμε όχι, εννοούμε όχι».

Ο κ. Κούγιας λέει πώς η κοπέλα «μόνη της συμφώνησε μαζί του να φύγει από το γυμναστήριο όπου έκανε pole dancing και να συναντηθούν. Πήγαν σε ένα στενό πίσω από το γυμναστήριο, δεν πήγαν σε κανένα απόμερο σημείο».

Η ανήλικη όταν κατάλαβε τις προθέσεις του 28χρονους ξεκίνησε να τον ηχογραφεί, με τους διαλόγους να περιλαμβάνουν όλα όσα συνέβησαν.

«Ό,τι συνέβη από ένα σημείο και μετά μαγνητοφωνήθηκε, δεν προκύπτει καμία πράξη βίας», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή Tlive ο γνωστός τράπερ.

«Γνωριστήκαμε από την αδερφή της, ούτε την βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, τίποτα από αυτά ήμουν πιο επίμονος, λεκτικά, ποτέ σωματικά. Απλά επειδή μου άρεσε της έλεγα δώσε μου κανένα φιλάκι. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό ή οτιδήποτε, απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά, έτυχε να πω δυο τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά», λέει αρχικά και συμπληρώνει, «Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι, πρώτη φορά στη ζωή μου μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν. Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως ένιωσε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, απλά επειδή το είπα δυο τρεις φορές; δε ξέρω».

Πάντως σύμφωνα με την εκπομπή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τράπερ απασχολεί με την συμπεριφορά του. Τον Ιανουάριο του 2021, εν μέσω αυστηρού lockdown λόγω κορονοϊού, ο 27χρονος αποφάσισε να γυρίσει βιντεοκλίπ με αρκετά άτομα, με τις εικόνες του συγκεντρωμένου πλήθους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας να προκαλούν οργή, την ίδια στιγμή που απαγορευόταν η κυκλοφορία.

Τότε ο τράπερ δήλωνε: «Δεν ήξερα πως θα μαζευτεί τόσο πολύς κόσμος εγώ είχα κανονίσει να πάω με 2-3 φίλους, ο κόσμος μαζεύτηκε μόλις είδαν ότι κάναμε βίντεοκλιπ. Προσπαθήσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν με τίποτα, έβαλα και φίλους μου να τους διώξουν και δεν έφευγαν».

Σχετικά Άρθρα