Ο Κιλιτσντάρογλου έκανε μήνυση στον Ερντογάν ζητώντας ένα εκατομμύριο λίρες – Η αιτία

 Ο Κιλιτσντάρογλου έκανε μήνυση στον Ερντογάν ζητώντας ένα εκατομμύριο λίρες – Η αιτία

Ο δικηγόρος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Σελάλ Τσελίκ, ανακοίνωσε ότι κατέθεσαν αγωγή κατά του προέδρου Ερντογάν ζητώντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου τουρκικών λιρών για τις δηλώσεις του σχετικά με το μονταρισμένο βίντεο. Όπως ανέφερε η αγωγή κατατέθηκε λόγω των δηλώσεων του Ερντογάν σχετικά με το μονταρισμένο βίντεο που δείχνει τον Κιλιτσντάρογλου μαζί με στελέχη του PKK, το οποίο παρουσίασε και στις συγκεντρώσεις του.

Ο Ερντογάν δήλωσε σε ζωντανή εκπομπή στην οποία συμμετείχε, σχετικά με το μονταρισμένο βίντεο ότι «ο Κιλιτσντάρογλου έχει βιντεοσκοπημένο υλικό με αυτούς στο Καντίλ. Αλλά είναι μοντάζ, αλλά είναι αυτό, αλλά είναι εκείνο», ενώ χθες στο Σίβας είπε ότι «πατούν ξεδιάντροπα πάνω σε ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων, το οποίο είναι προϊόν της ευφυίας της νεολαίας μας».

Συγκεκριμένα έγραψε ο Σελάλ Τσελίκ στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Σύμφωνα με την εντολή του Γενικού μας Προέδρου και 13ου Προέδρου Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου- Από τον επικεφαλής του μοντάζ, δηλαδή τον Ερντογάν, ο οποίος αγνοεί την ηθική αξία του «ιπποτικού αγώνα» που ταυτίζεται με την τουρκική ιστορία και τον πολιτισμό και ο οποίος έχει υιοθετήσει και εσωτερικεύσει τη συκοφαντία ως αξία- Καταθέσαμε τη μήνυσή μας για να ζητήσουμε τον απολογισμό των απατεώνων του βίντεο του μοντάζ! Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν τηρήσαμε την αξία του Ερντογάν! Ξεπερνώντας την αξία που αποδίδεται στην προσωπικότητά του, επιλέξαμε να καταθέσουμε αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου τουρκικών λιρών: Για να διανεμηθεί στα παιδιά των μαρτύρων μας ως υποτροφία εκπαίδευσης….»

Σχετικά Άρθρα