Γυναικοκτονία Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης – Της έλεγε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”

 Γυναικοκτονία Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης – Της έλεγε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”

Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του ο πατέρας την 39χρονης, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκιδική μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους. «Έχασα την κοπελάρα μου, δες τι κοπέλα έχασα» λέει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δείχνει τις φωτογραφίες της κόρης του.

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου, αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε»

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του» λέει ο παππούς της 39χρονης με δάκρυα στα μάτια.

«Πώς σε άφησα Μαρία μου και έφυγες από τα χέρια μου; Πώς θα το ξεπεράσω αυτό; Τι σκεπτικό είχε κι έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου; Δεν της έλειπε τίποτα. Είχαν σπίτι καινούριο να το χαίρονται τα παιδιά, να τρέχουν και να παίζουν στην αυλή» λέει συγκινημένος.

«Ο 8χρονος κρεμόταν από τον λαιμό της μάνας του»

«Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Δεν θα ξαναχαμογελάσουμε. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί» μονολογεί.

Το μοιραίο βράδυ η 12χρονη κόρη του ζευγαριού δε βρισκόταν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Είχε κοιμηθεί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Έτσι από τύχη δεν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της.

«Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;» λέει ο πατέρας του θύματος.

Πώς όμως θα φύγει από το μυαλό του 8χρονου εγγονού του όλο αυτό που έζησε; Αυτό είναι που βασανίζει περισσότερο τον τραγικό παππού. «Είχε λατρεία στη μητέρα του, κρεμόταν από τον λαιμό της, την είχε συνέχεια αγκαλιά» λέει,

«Πάντα είχαν προβλήματα τη φοβέριζε»

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα».

Υπήρχαν, όμως, μέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο. Ο γαμπρός του καβγάδιζε με την κόρη του χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές.

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Χώρισέ την. Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;» λέει για τον δολοφόνο της κόρης του.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε «άμα φύγεις θα σε σκοτώσω». Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα «Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει». Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία» καταλήγει ο πατέρας της 39χρονης.