Ελεύθερος με όρους ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε 14χρονη

 Ελεύθερος με όρους ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε 14χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 72χρονος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται (γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου από εκπαιδευτικό) και είπε στην απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ότι η ανήλικη τον κατήγγειλε για λόγους εκδίκησης, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας.

Η ανήλικη είχε απευθυνθεί με την μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας τον 72χρονο. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, όπου ο 72χρονος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και όταν αυτή ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.

Σχετικά Άρθρα