Χαλκιδική: “Μπήκα και είδα το παιδί να τριγυρνά στα αίματα και στους νεκρούς”

 Χαλκιδική: “Μπήκα και είδα το παιδί να τριγυρνά στα αίματα και στους νεκρούς”

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η γυναικοκτονία στη Χαλκιδική και στη συνέχεια η αυτοκτονία του δράστη το πρωί της Δευτέρας (22/5), στην περιοχή Στρατονίκη.

Θυμίζουμε πως ένας 36χρονος πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε την 39χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του οκτάχρονου γιου τους. Το παιδί είδε τη μητέρα του νεκρή, ενώ τραυματίστηκε και αυτό. Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε σε άλλο μέρος του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του γιου του, ο πατέρας του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό.

Ο ίδιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στο σπίτι μετά την τραγωδία.

«Κανείς δεν ξέρει πώς έγινε. Προχθές συμπληρώθηκε ένας χρόνος που μπήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν τα βρίσκανε, ας χώριζαν. Εδώ χωρίζουν βασιλιάδες και πρωθυπουργοί. Χωρίστε. Αγαπιούνταν πολύ και δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλον. Υπήρχαν φασαρίες. Δεν ξέρω τι έγινε. Τρελαθήκαμε όλοι. Και αυτή ήταν μια εξαιρετική κοπέλα. Τι να πω; Κρίμα, κρίμα…

Έκοβα ξύλα λίγο πιο κάτω από το σπίτι τους. Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου και μου είπε να πάω στο σπίτι να δω αν είναι καλά, γιατί τους τηλεφωνούσε η συμπεθέρα από τις 8 το πρωί και δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα ότι είχα δει το αυτοκίνητο και ότι μάλλον θα κοιμόντουσαν, να μην πάω να τους ενοχλήσω. Πού να φανταστώ; Μετά με πήρε η συμπεθέρα και μου ξαναείπε να πάω. Έφτασα στο σπίτι, άρχισα να φωνάζω, να χτυπάω τα παράθυρα και δεν απαντούσε κανένας. Τίποτα. Φώναξα ένα παιδί που του είχε φτιάξει τα κουφώματα για να μου ανοίξει την πόρτα. Μπήκα μέσα και είδα ό,τι είδα.

Η πρώτη εικόνα που είδα, όταν μπήκα μέσα, ήταν αίματα. Εστρεψα το βλέμμα στο παιδικό δωμάτιο και είδα τη νύφη μου νεκρή πάνω στο κρεβάτι. Δίπλα της μέσα στα αίματα ήταν ο εγγονός μου. Τρελάθηκα. Είδα στην κρεβατοκάμαρα νεκρό τον γιο μου. Αυτά σε δευτερόλεπτα. Ξαναγύρισα στο παιδικό δωμάτιο και είδα το παιδί να κουνιέται. Του έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το χέρι, κι όταν κατάλαβε ποιος ήμουν άρχισε να φωνάζει “παππού, παππού”. Μετά ήρθε η Αστυνομία…

Δεν μπορώ να βγάλω την εικόνα τι είδε αυτό το παιδάκι τόσες ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει γρήγορα, γιατί έχει προβλήματα υγείας.

Το προηγούμενο βράδυ ήταν όλα καλά, ο γιος μου είχε μιλήσει με έναν φίλο του για τα αποτελέσματα των εκλογών. Όλα ήταν ήσυχα, τι συνέβη μετά κανείς δεν ξέρει. Καβγάδιζαν σαν ζευγάρι, αλλά ο ένας δεν έκανε χωρίς τον άλλον» είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 36χρονου.

Ο ίδιος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η μητέρα της 39χρονης της είχε πει να χωρίσει από τον σύζυγό της.

Σχετικά Άρθρα