Μητσοτάκης/Με όχημα την ιστορική νίκη της 21ης Μαΐου στις επόμενες κάλπες – Διορθωτικές κινήσεις στην προεκλογική τακτική

 Μητσοτάκης/Με όχημα την ιστορική νίκη της 21ης Μαΐου στις επόμενες κάλπες – Διορθωτικές κινήσεις στην προεκλογική τακτική

«Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η ηγετική ομάδα της ΝΔ προς όλα τα στελέχη του κόμματος επισημαίνοντας πως θα πρέπει να σταθούν με σεμνότητα στο ύψος των περιστάσεων. Απο την επόμενη κι όλας ημέρα της ιστορικής νίκης της παράταξης ο κομματικός μηχανισμός τέθηκε εκ νέου σε συναγερμό για την επόμενη εκλογική μάχη της 25 Ιουνίου.  

Στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ξορκίζουν τον ενδεχόμενο εφησυχασμό ή την έπαρση που μπορεί να επιφέρει η σαρωτική επικράτηση της ΝΔ στην πρώτη κάλπη σημειώνοντας πως «έχουμε μπροστά μας την κάλπη της 25ης Ιουνίου που είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει με ακόμη περισσότερα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος «υπάρχει μια θετική αποτίμηση του έργου και της διαχείρισης που έχει γίνει, αλλά Κυβέρνηση θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές και αυτοδύναμες Κυβερνήσεις».

  • Πεποίθηση του πρωθυπουργού είναι ότι η χώρα  δεν έχει χρόνο για χάσιμο διότι έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε πολλά επίπεδα ενώ είναι προγραμματισμένο και το Συμβούλιο Κορυφής στις 28-29 Ιουνίου,  στο οποίο θα πρέπει να υπάρξει εκπροσώπηση της χώρας από τον εκλεγμένο πρωθυπουργό.

Παράλληλα, στο στρατηγείο της Πειραιώς κάνουν τον «απολογισμό» της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου προκειμένου να χαράξουν τη νέα προεκλογική στρατηγική κάνοντας βελτιωτικές κινήσεις όπου υπάρχουν περιθώρια.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει επίσημα απο την επόμενη εβδομάδα, η ΝΔ θα θέσει στο επίκεντρο του  δημόσιου διαλόγου τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και τις προτάσεις της για το μέλλον.

Όπως δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός, οι πολίτες μας ζήτησαν «να τρέξουμε πιο γρήγορα στον δρόμο της προόδου, στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία καλύτερη δημόσια υγεία, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον».

Σχετικά Άρθρα