Κεραμέως: “Η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σήμανε το τέλος του λαϊκισμού”

 Κεραμέως: “Η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σήμανε το τέλος του λαϊκισμού”

Η Νίκη Κεραμέως έκανε αναφορά σήμερα (23.5.2023) στη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου και επισήμανε ότι η επικράτηση αυτή σήμανε το «τέλος του λαϊκισμού», ενώ παραδέχτηκε ότι έγιναν «μεν λάθη και αστοχίες» από την κυβέρνηση αυτή την 4ετία, αλλά ο κόσμος δεν θέλει πια «φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις» και επιθυμεί να «βλέπει έργα, πράξεις».

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι μείναμε συνεπείς σε αυτά που υποσχεθήκαμε. Κι εγώ προσωπικά, αλλά και η Νέα Δημοκρατία μείναμε συνεπείς σε αυτά που υποσχεθήκαμε. Αυτά που υποσχεθήκαμε το 2019 έγιναν πράξη. Έγιναν όλα τέλεια; Όχι. Έγιναν λάθη, αστοχίες, παραλείψεις, αλλά νομίζω ότι αυτό το μήνυμα των εκλογών, η μεγάλη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει σημάνει και το τέλος του λαϊκισμού. Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει πλέον φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις. Θέλει να βλέπει έργα, πράξεις και μας κρίνει μ’ αυτά», είπε η Νίκη Κεραμέως στην εκπομπή «Το Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Η Νίκη Κεραμέως περιέγραψε και τα συναισθήματά της μετά τις εκλογές και τόνισε ότι νιώθει: «Ανακουφισμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, μια ιστορική νίκη».

Όπως τόνισε όμως: «η νίκη έχει και μεγάλο βάρος ευθύνης για όλους εμάς, να αξιοποιήσουμε αυτή τη δύναμη που μας δίνουν οι πολίτες, για να φέρουμε τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, να πάμε πιο τολμηρά στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».

Σχετικά Άρθρα