Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στη ΜΕΘ ο 8χρονος

 Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στη ΜΕΘ ο 8χρονος

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τη μητέρα του να πέφτει νεκρή από τα πυρά του πατέρα του στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, παρότι έχει βιώσει διάφορα δύσκολα περιστατικά στην πολύχρονη καριέρα του, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για ένα από «τα πιο δύσκολα, τα πιο συγκλονιστικά περιστατικά».

Το παιδί υποβλήθηκε σε δύσκολο χειρουργείο, «με συντονισμένη προσπάθεια όλων των ειδικοτήτων», μεταξύ αυτών η πλαστική χειρουργός από το Παπανικολάου, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Όπως είπε ο κ. Τσικόπουλος, το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του και πλέον βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά και ψυχολόγους και παιδοψυχιάτρους που θα το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός.

Σχετικά Άρθρα