Φρίκη στη Ρωσία: Μαθητές έλουσαν με βενζίνη και έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο

 Φρίκη στη Ρωσία: Μαθητές έλουσαν με βενζίνη και έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο

Σε σοκ βρίσκεται η κοινή γνώμη στην Ρωσία μετά την είδηση ότι ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο δολοφονήθηκε άγρια από μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία ζήλευαν τις επιδόσεις του στο άθλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», οι δράστες περιέλουσαν με βενζίνη τον 11χρονο, τον έκλεισαν σε μία καλύβα στο δάσος και του έβαλαν φωτιά. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι δράστες «χρησιμοποίησαν ρόπαλα και τον χτύπησαν μέχρι αναισθησίας πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλείδωσαν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά».

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από τις ρωσικές αρχές που εξήγησαν ότι οι δράστες κάρφωσαν την πόρτα για να μην διαφύγει ο 11χρονος.

Του χτύπησαν τα πόδια για να μην μπορεί να ξεφύγει

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 11χρονος προέβαλε αντίσταση, ενώ ένα από τα παιδιά είπε ότι είδε να χτυπάνε τα πόδια του 11χρονου για να μην μπορεί να περπατήσει και να ξεφύγει.

Οι δράστες αναφέρεται ότι ήταν ηλικίας από 13 έως 15 ετών και η φρικιαστική επίθεση φέρεται να έχει καταγραφεί από μία ομάδα κοριτσιών, που δημοσίευσαν το υλικό στο ίντερνετ.

Άλλος μάρτυρας περιέγραψε ότι το παιδί δολοφονήθηκε επειδή ήταν επιτυχημένος αθλητής στο τζούντο και οι δράστες τον ζήλευαν για τις καλές επιδόσεις του.

Κάποια από τα μικρότερα παιδιά, ηλικίας 6 και 7 ετών, που είδαν την επίθεση έσπευσαν στους γονείς τους για να ζητήσουν βοήθεια. «Στις 07:00 το απόγευμα με πήρε στο τηλέφωνο με δάκρυα. Μου είπε: Ο φίλος μου κάηκε ζωντανός στην καλύβα. Και πήγα εκεί. Είδα τις φλόγες. Δεν υπήρχε κανένας για να σώσουμε εκείνη την στιγμή», είπε ο πατέρας ενός παιδιού.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα