Ζαχαριάδης: Αν δεν ήταν ο Τσίπρας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας

 Ζαχαριάδης: Αν δεν ήταν ο Τσίπρας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας

Την αμέριστη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας (22/5) το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μία ημέρα μετά τη συντριβή του κόμματος στις εκλογές 2023.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «για εμάς ο στόχος μας είναι η συσπείρωση, η ανάταξη του κόμματος και η ανάταξη του χώρου».

Ερωτηθείς για το ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι ο ίδιος επιθυμεί να εκφράσει τις απόψεις του στα όργανα του κόμματος.

«Ιδίως σε τέτοιες σκληρές και δύσκολες στιγμές, πρέπει να περιφρουρήσουμε τη διαδικασία, τη συλλογικότητα και πάνω από όλα, τη συντροφικότητα», ανέφερε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης στήριξε σθεναρά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πολλούς από εμάς, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας αν δεν ήταν ο Τσίπρας. Στη δική μου περίπτωση, ισχύει απολύτως, όπως και σε πολλούς ακόμα. Όταν ένα κόμμα, ένας χώρος, βρίσκεται σε δυσκολία, εμείς που είμαστε από παιδιά σε αυτήν την υπόθεση και το πονάμε αυτό το κόμμα, θα το στηρίξουμε. Θα το στηρίξουμε πρώτα από όλα από μέσα».

Σχετικά Άρθρα