ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης κατάρρευση στους ελεύθερους επαγγελματίες – Η επίδραση Κατρούγκαλου

 ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης κατάρρευση στους ελεύθερους επαγγελματίες – Η επίδραση Κατρούγκαλου

Πλήρη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στους κόλπους των αυτοπασχολούμενων και των ελευθέρων επαγγελματιών δείχνει η ανάλυση των δημοσκοπικών στοιχείων από την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου. Μιλώντας στο OPEN, o Δημήτρης Μαύρος, ανέλυσε το εκλογικό αποτέλεσμα και ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία στην συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών συγκέντρωσε το 55% των ψήφων και ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο 13%!

Οι απανωτές τρικλοποδιές και οι παραφωνίες των στελεχών του είπε αναφερόμενος και στην υπόθεση Κατρούγκαλου και της κας Φωτίου, ουσιαστικά πυροδότησαν τις εξελίξεις καθώς από αυτές τις πολιτικές επηρρεάζονται πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες. «Σε αυτό το κοινό ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαύρος.

Από την ανάλυση των δημοσκοπικών στοιχείων προκύπτει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, όχι μόνο τους συνταξιούχους – που παραδοσιακά είναι συντηρητικό κοινό – αλλά και τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με την ανάλυση του διευθύνοντος συμβούλου της MRB Δημήτρη Μαύρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, καταλυτική για τη ΝΔ ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ, η δέσμευση για 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας όπως και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μαύρο στους συνταξιούχους η Νέα Δημοκρατία εξασφάλισε το 49% και ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο 20%.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Δημήτρη Μαύρου στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα το σκορ είναι 28,5% για τη Νέα Δημοκρατία και 23% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα