Μουρατίδης: “Μιλάμε για ένα διεφθαρμένο λαό”

 Μουρατίδης: “Μιλάμε για ένα διεφθαρμένο λαό”

Με μια αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας.

Κληθείς από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να σχολιάσει την ανάρτησή του αλλά και τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε σοκαρισμένος από το αποτέλεσμα, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ έκανε λόγο για «σπείρα» από την οποία ο ελληνικός λαός επέλεξε να μην απαλλαγεί.

«Welcome to the jungle 22/5/2023. Χάσαμε. Όλοι εμείς που πιστέψαμε ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα καταφέρναμε να διώξουμε τη σπείρα που αποτελεί τη ΝΔ – χάσαμε. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Αλήθεια. Για πρώτη φορά νιώθω τόση ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας στην εκπομπή τόνισε:

«Χάσαμε την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την κυβέρνηση που δεν μας έδωσε τίποτα καλό αυτά τα 4 χρόνια. Δεν έγινε αυτό που ελπίζαμε, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη αποχή και ένα αποτέλεσμα που εμένα με σόκαρε.

Εκτός του ότι το κοινό παραπλανήθηκε, έχει επίσης διαφθαρεί. 4 χρόνια δεν ξέρουμε τι έχει γίνει παρασκηνιακά, ποιοι έχουν φάει τόσα εκατομμύρια, τόσα δισεκατομμύρια. Μιλάμε για έναν διεφθαρμένο λαό.

Δεν ισχύει ότι η νεολαία δεν πάει να δουλέψει. Η νεολαία έχει γίνει υπηρέτης τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της έχει φύγει στο εξωτερικό και παρ’ όλα αυτά ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να θέλει σαδιστικά και μαζοχιστικά να έχει αυτή την κυβέρνηση.

Κάποιος εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τα Τέμπη “τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ”. Ο κύριος Καραμανλής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας στα Τέμπη, έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε πρώτος. Δε νίκησαν οι ψηφοφόροι, νίκησαν αυτοί που καταμέτρησαν τις ψήφους».

Σχετικά Άρθρα