Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Μέσα στα αίματα πατούσε ο 8χρονος γιος του ζευγαριού

 Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Μέσα στα αίματα πατούσε ο 8χρονος γιος του ζευγαριού

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην κοινότητα της Στρατονίκης, στη Χαλκιδική, μετά το άγριο έγκλημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας όταν ένας 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα μπροστά στο 8χρονο παιδί τους. Μετά το φονικό ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ενώ ένα τραύμα στο πρόσωπο έφερε ο δράστης και αυτόχειρας σύζυγος, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Η νεκροτομή στις δύο σορούς θα γίνει την Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού του ζευγαριού, μέσα στη μονοκατοικία της οικογένειας.

Η σορός της 39χρονης γυναίκας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο και η σορός του άνδρα σε άλλο χώρο. Στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος που σημαίνει ότι το 8χρονο παιδί περιφερόταν για ώρα στον χώρο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν εύκολη και υπήρχαν αρκετοί καβγάδες του άνδρα με τη σύζυγό του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Σχετικά Άρθρα