Θεσσαλονίκη: Πλοίο επέστρεψε εκτάκτως στο λιμάνι μετά από τραυματισμό 25χρονης

 Θεσσαλονίκη: Πλοίο επέστρεψε εκτάκτως στο λιμάνι μετά από τραυματισμό 25χρονης

Την έκτακτη επιστροφή του πλοίου Blue Star Mykonos στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε χθες ο καπετάνιος, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μία επιβάτιδα ύστερα από τραυματισμό της. 

Ειδικότερα, το πλοίο είχε αναχωρήσει χθες από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όταν μια 25χρονη κοπέλα αισθάνθηκε ξαφνικά έντονο πόνο στο γόνατο, αφότου προσπάθησε να καθίσει σε καρέκλα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πλήρωμα και ο καπετάνιος και επέστρεψαν εκτάκτως πίσω στο λιμάνι, ώστε η νεαρή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τραυματισμό 25χρονης επιβάτιδος εντός του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR MYCONOS” Ν.Π. 10882, λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Συγκεκριμένα, η επιβάτιδα, σύμφωνα με δήλωση της, την ώρα που πήγε να καθίσει στη καρέκλα, ένοιωσε έντονο πόνο στο δεξί γόνατο. Το πλοίο επέστρεψε εκ νέου στον λιμένα Θεσσαλονίκης και η ανωτέρω 25χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, για ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Σχετικά Άρθρα