Σκέρτσος: Σαφής εντολή για ανανέωση της θητείας Μητσοτάκη – Πανηγυρισμοί στην Πειραιώς

 Σκέρτσος: Σαφής εντολή για ανανέωση της θητείας Μητσοτάκη – Πανηγυρισμοί στην Πειραιώς

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλ. Συντάγματος, Κυριακή 21 Μαΐου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Σύμφωνα με τα exit poll, υπάρχει σαφής τάση των πολιτών για ανανέωση της θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος προσθέτοντας όμως πως η ΝΔ θα περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών καθώς τα exit poll αποτελούν ενδείξεις.

Κομματικά στελέχη σχολίαζαν νωρίτερα πως το αποτέλεσμα των exit poll δείχνει ξεκάθαρα πως ο στόχος που είχε θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για «καθαρή νίκη» επιτυγχάνεται και πως εφόσον επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα αυτό ανοίγει  ο δρόμος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη  να συνεχίσει τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι τόνοι στην Πειραιώς παραμένουν χαμηλοί, παρά την προφανή ικανοποίηση από τα exit polls. Ακόμα δεν υπάρχει απάντηση όσον αφορά τι θα πράξει ο κ. Μητσοτάκης με τη διερευνητική εντολή που θα λάβει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ο ίδιος με τη δήλωσή του αργότερα.

Σχετικά Άρθρα