Λαζόπουλος για Σαββόπουλο: “Κάτι έγινε στην πλατεία, ξέβαψε και γίναμε όλοι μπλε” (vid)

 Λαζόπουλος για Σαββόπουλο: “Κάτι έγινε στην πλατεία, ξέβαψε και γίναμε όλοι μπλε” (vid)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ. 

Ο τραγουδοποιός τόνισε ότι ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα όσα είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος, τα οποία μεταφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή «Πρωϊνό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σαββόπουλος εναντίον Σαββόπουλου. Αλλού οι στίχοι, αλλού ο στιχουργός. Ένας Έλληνας αγνώριστος γίναμε, ένας Σαββόπουλος γίναμε. Η πλατεία ήταν γεμάτη με το νόημα που είχε κάτι από τις φωτιές. Κάτι ακαθόριστο έγινε στην πλατεία, κάτι ξέβαψε στην πλατεία και γίναμε όλοι λίγο μπλε. Ένα μπλεδάκι. Βγήκε το θράσος μας, η συμμορία μας… Μόνο η νέα γενιά μας σώζει».

Σχετικά Άρθρα